Happy Mind Stiens - Yoga Studio in Stiens
Yoga Studio Stiens Happy Mind

Onze

Wij heten je welkom!

Ons kleinschalige team met Yoga Teachers staat voor je klaar! Ze stellen zich graag aan je voor, zodat jij weet welke teacher het beste bij je past.

Yoga Studio Stiens Happy Mind

Kimberley

Yoga Teacher

Inmiddels is het alweer bijna vier jaar geleden (november 2016) toen ik voor de allereerste keer op de mat stapte. Een beetje lacherig ging ik samen met mijn zusje voor het eerst een yogales volgen. Yoga, wat moest ik me daar nou bij voorstellen en ik kwam dan ook niet veel verder dan ‘geitenwollen sokken’. Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat yoga in mijn leven is gekomen.

Bij yoga gaat het niet om hoe lenig je bent of dat je in een hoofdstand kunt staan. Yoga gaat om dat wat je tegenkomt wanneer je op je mat staat. Door yoga te beoefenen breng je lichaam en geest (weer) meer in balans.

Bij mij in de les hoeft niets. Ik geef je graag de ruimte om naar binnen te keren, je grenzen te verkennen, bewaken of te verleggen. Het is jouw moment om te ‘zijn’ in plaats van te ‘doen’.

Yoga Teacher Michelle

Michelle

Yoga Teacher

De yogales is voor mij een pas op de plaats. Een moment waarop ik bewust aandacht hebt voor mezelf. In het dagelijks leven ben ik directeur van twee basisscholen. De yogales is een rustmoment in mijn week waarop ik mij kan opladen; mijn lichaam en geest kan versterken.

Ik geef Vinyasa Yoga, ook wel Flow Yoga genoemd. Het is een actieve vorm van yoga. De les is geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Het gaat niet om het einddoel, maar om de reis er naar toe. Dit betekent dat de uiteindelijke yogahouding niet het belangrijkste is, maar het gaat om hoe goed je naar je eigen lichaam en ademhaling luistert, en van daaruit je houding verdiept.

Tijdens de lessen volgen de yogahoudingen elkaar vloeiend op, op de beweging van je ademhaling. Vinyasa betekent letterlijk ‘dingen in de juiste volgorde zetten’ en ‘verbinding van beweging en ademhaling’’. Met deze yogalessen werk je aan je flexibiliteit, evenwicht, bewuste ademhaling, je ontwikkelt kracht, reinigt je lichaam en creëert meer rust en focus in je dagelijks doen.

Menu