Happy Mind Stiens - Yoga Studio in Stiens
Yoga Studio Stiens Happy Mind

Onze

Wij heten je welkom!

Ons kleinschalige team met Yoga Teachers staat voor je klaar! Ze stellen zich graag aan je voor, zodat jij weet welke teacher het beste bij je past.

Yoga Studio Stiens Happy Mind

Sanne

Yoga Teacher

Als ik het kan, kan jij het ook! Yoga is voor iedereen , jong, oud, stijf, lenig, dik of dun. Ik wil yoga toegankelijk maken voor iedereen. Yoga verbind je met jezelf, geeft je een moment om thuis te komen bij jezelf. Maar yoga daagt je ook uit, en leert jou om je grenzen op te zoeken en te verkennen. In mijn lessen leg ik de focus altijd op hoe een houding voelt, niet hoe het er uit ziet. ~yoga is not about touching your toes, it is about what you learn on the way down~

Ik heb de opleiding gedaan voor Vinyasa Teacher, Yin teacher, Yoga Nidra. Naast de yoga werk ik in de kinderopvang, waar ik ook regelmatig yogales geef aan peuters en kleuters.

Yoga Teacher Michelle

Michelle

Yoga Teacher

De yogales is voor mij een pas op de plaats. Een moment waarop ik bewust aandacht hebt voor mezelf. In het dagelijks leven ben ik directeur van twee basisscholen. De yogales is een rustmoment in mijn week waarop ik mij kan opladen; mijn lichaam en geest kan versterken.

Ik geef Vinyasa Yoga, ook wel Flow Yoga genoemd. Het is een actieve vorm van yoga. De les is geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Het gaat niet om het einddoel, maar om de reis er naar toe. Dit betekent dat de uiteindelijke yogahouding niet het belangrijkste is, maar het gaat om hoe goed je naar je eigen lichaam en ademhaling luistert, en van daaruit je houding verdiept.

Tijdens de lessen volgen de yogahoudingen elkaar vloeiend op, op de beweging van je ademhaling. Vinyasa betekent letterlijk ‘dingen in de juiste volgorde zetten’ en ‘verbinding van beweging en ademhaling’’. Met deze yogalessen werk je aan je flexibiliteit, evenwicht, bewuste ademhaling, je ontwikkelt kracht, reinigt je lichaam en creëert meer rust en focus in je dagelijks doen.

Yoga Studio Stiens Happy Mind

Kimberley

Yoga Teacher

Inmiddels is het alweer bijna vier jaar geleden (november 2016) toen ik voor de allereerste keer op de mat stapte. Een beetje lacherig ging ik samen met mijn zusje voor het eerst een yogales volgen. Yoga, wat moest ik me daar nou bij voorstellen en ik kwam dan ook niet veel verder dan ‘geitenwollen sokken’. Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat yoga in mijn leven is gekomen.

Bij yoga gaat het niet om hoe lenig je bent of dat je in een hoofdstand kunt staan. Yoga gaat om dat wat je tegenkomt wanneer je op je mat staat. Door yoga te beoefenen breng je lichaam en geest (weer) meer in balans.

Bij mij in de les hoeft niets. Ik geef je graag de ruimte om naar binnen te keren, je grenzen te verkennen, bewaken of te verleggen. Het is jouw moment om te ‘zijn’ in plaats van te ‘doen’.

Annemiek

Yoga Teacher

Sinds ik met yoga ben begonnen heeft mij dat veel gebracht. Ik leerde beter naar mijn lichaam te luisteren en mijn grenzen aan te geven. En daarnaast kreeg ik er natuurlijk ook energie van en vond ik het ontzettend leuk. Ik was zo enthousiast dat ik al snel meer wilde weten en zowel de Vinyasa Teacher Training als de Yin Teacher Training heb gedaan. En inmiddels ook andere verdiepende en inspirerende cursussen en workshops.

Bij mij in de les hoef je niks te bewijzen, je komt er voor jezelf om te oefenen en te ervaren wat jouw mogelijkheden zijn en waar jouw grenzen liggen. Een mix van inspanning en ontspanning gericht op de ademhaling en het lichaam.

Ik vind het heel leuk om mensen kennis te laten maken met yoga en passende houdingen te vinden. Want je hoeft echt helemaal niks te kunnen wanneer je met yoga begint, het gaat er helemaal niet om of je lenig bent of sterk. Yoga is echt voor iedereen!
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten in mijn lessen. En voel je altijd welkom om eens een keertje te proberen of yoga wat voor jou is.

Menu