Happy Mind Stiens - Yoga Studio in Stiens
Yoga Studio Stiens Happy Mind

Onze

Leuk dat je bij ons een abonnement wilt gaan uitzoeken. Je kunt zelf kiezen, of je voor een abonnement gaat, of voor de vrijblijvendheid kiest van een losse les, of een rittenkaart. Jij bepaalt wat het best bij je past!

Om een les te bestellen maken wij gebruik van een online reservering en betalingssysteem. Wij werken hiermee samen met PaynPlan. Je maakt eenvoudig een account aan, kiest welk abonnement/strippenkaart je wilt bestellen en je kunt betalen via Ideal, super handig toch? Je kunt via de onderstaande bestelbuttons betalen en je les boeken. Ook is er de PaynPlan app om nog gemakkelijker al je lessen te boeken. Download de app, maak een account aan en zoek vervolgens naar Happy Mind om ons toe te voegen.

Download yoga app App Store Download yoga app Google Play

Specials

Introductiepakketten

Losse lessen

Abonnementen

Meer in balans door yoga

Yoga heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Waar yoga vroeger werd gezien als zweverig en geitenwollen sok, weten steeds meer mensen tegenwoordig de yogamat te vinden. Wordt er bij een vitaal leven al snel gekeken naar hoeveel je beweegt en traint, denken wij daar anders over. Trainen is om lichaam en geest in balans te brengen, zodat je relaxt leeft en geniet van het zijn. Daarom is Yoga naast fysieke inspanning ook een manier om jezelf te leren kennen en te ontwikkelen.

Het excuus ‘Ik ben niet lenig of flexibel genoeg’ gaat niet meer op. Het gaat bij Yoga niet om het perfecte plaatje of het kunnen aanraken van je tenen. Het gaat om je innerlijke houding, wat voor gevoel het jou geeft. We zijn allemaal uniek. Niemand is te oud of te stijf om aan Yoga te beginnen. Je begint op het punt waar je nu bent, in wat voor mentale of fysieke conditie dan ook. En vanaf daar werk je verder aan jezelf. Lukt een houding niet? Luister dan naar je lichaam en pas de houding aan. Yoga is daarom voor iedereen

De wereld is altijd al aan verandering onderhevig geweest. Vandaag de dag met het coronavirus is het helaas zichtbaarder dan ooit in het dagelijks leven. We ervaren vaak meer stress doordat we geleefd worden en ons bijna wekelijks moeten aanpassen aan nieuwe veranderingen. Juist in deze tijd is het super belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Door yoga te beoefenen krijg je weer meer balans in lichaam en geest. Er ontstaat letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Ja, je wordt er op den duur flexibeler van, hebt meer kracht en een gezonder lichaam. Nek- rug- en schouderklachten verminderen. Maar belangrijker is misschien wel het mentale aspect dat er meer rust en ruimte in je hoofd ontstaat waardoor je de ‘dingen’ die op je pad komen in een ander perspectief kunt plaatsen. Door yoga krijg je het gevoel meer te leven en minder op de automatische piloot aan te staan. 

Menu